Fenomenet Fredrik

Fredrik är en nöjd slacker. Men sambon Karin vill ha barn! Han anar slutet på sin sköna tillvaro, men ställer storsint upp. När inget händer och Fredrik istället söker för tilltagande magsmärtor, får de det chockartade beskedet – Fredrik är gravid!

Trailer (02:46)

  • Komedi
Allt är precis som Fredrik vill ha det. Ett skönt avslappnat jobb, leka loss i hemvärnet, krogrundor med polarna och viktigast av allt, ett kravlöst samboliv med Karin. Livet leker. Men Karin tycker annorlunda, hon kan inte vänta längre. Hon vill ha barn. Fredrik ser det som slutet på sin sköna tillvaro, men ställer upp, som den storsinta killen han är. Karin lyckas dock inte bli gravid. Istället nås Fredrik av det chockartade beskedet att han är med barn. Och Karin, som tvingas stötta Fredrik istället för tvärtom, börjar fundera över om de verkligen är menade för varandra. För första gången i livet måste Fredrik kämpa för något – så han inte förlorar det för alltid.

Vad är My Pocket?

Med hjälp av My Pocket kan du spara program som du vill titta på senare. När nya avsnitt (av de programserier du valt) släpps, läggs de automatiskt i din spellista.

Att skapa konto är naturligtvis helt gratis.

Skapa konto