Frågor och svar

Vad är Pocket Entertainment?

Pocket Entertainment är en reklamfinansierad playkanal som gör kvalitativ underhållning anpassad efter den nya tekniken (smartphones, läsplattor och internet), samt de situationer man använder den; dvs på bussen, i väntrummet eller när man har en stund över.

Var kan man se Pocket Entertainment?

Du kommer att hitta vår spelare på ett stort antal sajter, i sociala medier som Facebook, Twitter. Men framför allt hittar Du oss på Pocketent.tv. Inom kort kommer vi också att släppa appar för alla typer av operativsystem.

Kostar det något att titta?

Pocket Entertainment är gratis för Dig som tittar. Och det beror på att vi finansierar vår kanal med reklam.

Går det att titta utan reklam?

Vi förstår att många tittare inte vill se reklam. Därför jobbar vi hårt för att ta fram ett system där man snabbt och enkelt kan välja att istället betala en låg summa för att kunna se våra program utan reklam.

Hur skapar jag ett konto?

Klicka på MY POCKET högst upp till höger. Fyll i mailadress och lösenord. Klart!

Varför ska jag skapa ett konto?

I MY POCKET kan Du spara program, följa serier och få påminnelser när nya avsnitt släpps. Du kan även läsa och skriva kommentarer, samt streama innehållet trådlöst från din Iphone/Ipad till din TV via AirPlay.

Kostar det något att skapa konto?

Nej.

Vad gör ni med min mailadress?

Vi kommer enbart använda denna för att kommunicera med Dig och för att kunna påminna Dig om program och serier vi tror att du gillar. Vilken typ av information Du får avgör Du själv. Pocket Entertainment ska INTE sälja din mailadress eller användaruppgifter till tredje part eller på annat sätt använda dessa i kommersiellt syfte.

Hur gör jag om jag vill följa en serie?

Skapa ett konto. Tryck på symbolen för My Pocket, som Du finner i fältet till höger. Alla serier Du sparar läggs i MY POCKET, som Du finner längst upp till höger.

Hur blir jag testpublik?

Gå in på vår Facebooksida och anmäl ditt intresse.

Kan jag buffra ett program?

Inte nu. När vi skapat en premiumtjänst ska detta (utöver många andra fördelar) göra att Du som tittare kan buffra och spara hela serier i din smartphone, läsplatta eller på Din dator.

Kan jag se Pocket Entertainment på min vanliga TV?

Inte genom någon av de befintliga leverantörerna. Men Du kan givetvis använda Din TV som skärm genom att koppla den till Din dator, smartphone eller Ipad.

Om tekniken strular, vad kan vara fel?

Kontakta [email protected] och beskriv felet Du upptäckt. Vi uppskattar all hjälp vi kan få för att ge Dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hur vet jag om det kommit nya avsnitt/serier?

Är Du medlem och inloggad kan Du enkelt se hur många ”osedda” avsnitt du har av de serier du följer. Alla nyheter hittar Du under fliken SENASTE.

Hur tipsar jag andra om Pocket Entertainment och/eller det utbud som finns?

Genom att trycka på ”Gilla” eller använda delningsfunktionen i manöverpanelen.

Hur gör jag om jag vill annonsera i Pocket Entertainment?

Tryck på fliken FÖR ANNONSÖRER längst ner på vår sajt på POCKETENT.TV. Där finner Du all information om hur Du kan kontakta oss.

Vad är My Pocket?

Med hjälp av My Pocket kan du spara program som du vill titta på senare. När nya avsnitt (av de programserier du valt) släpps, läggs de automatiskt i din spellista.

Att skapa konto är naturligtvis helt gratis.

Skapa konto