Annonsera

Vill du bli vår partner? Grunden för vår verksamhet är enkel - vi skapar bra förutsättningar för alla parter, kort sammanfattat är Pocket Entertainment underhållning:

  • skapad av Kreatörer
  • i samarbete med Annonsörer
  • för att underhålla Tittarna

Pocket Entertainment erbjuder dig ett nytt sätt att påverka din målgrupp som kommer älska dig för det!

Integrerade samarbeten

Vi ger dig som annonsör en möjlighet att vara en del av vårt exklusiva innehåll. Vi skapar drama-serier, tv-program och dokumentärer i ett nära samarbete med annonsörer. Publiken är i fokus, kan vi trollbinda dem så kan vi skapa affärer för våra partners.

Det innebär att du som annonsör är del av det innehåll vi skapar genom afp/programming och produktplacering och en del av den interaktivitet vi skapar i sociala medier kring varje format.

Varje samarbete är skräddarsytt och noga utarbetat i samarbete med dig som annonsör. Eftersom vi tror på det vi gör följer vi gärna upp resultaten med gemensamma mätningar kring varumärkeskännedom, lojalitet, liking, purchase intent eller försäljning.

Kontakta oss gärna så kommer vi till dig och presenterar Pocket Entertainment och våra kommande format som du kan vara en del av.

Kontaktinfo:

Annonsering i spelaren

Genom vårt samarbete med PlayAd Media Group kan vi garantera hög räckvidd för våra programformat då vi distribuerar dem genom vår spelare på siter som når ca 5 miljoner unika webbläsare (potentiella tittare) varje vecka.

Är du intresserad av att annonsera med din reklamfilm i Pocket Entertatinment? Genom PlayAd kan vi erbjuda pre/mid -rolls (10 el 15 sekunder) med en Companion banner som följer med spelaren där tittaren tittar.

För mer information om banners och pre-rolls - kontakta PlayAd!Vad är My Pocket?

Med hjälp av My Pocket kan du spara program som du vill titta på senare. När nya avsnitt (av de programserier du valt) släpps, läggs de automatiskt i din spellista.

Att skapa konto är naturligtvis helt gratis.

Skapa konto