Om Pocket Entertainment

Pocket Entertainment är en ny Playkanal som producerar och distribuerar högkvalitativt innehåll för den nya tidens mediaspelare och de situationer man använder dem; på bussen, i väntrummet eller närhelst man har en stund över. Våra program är korta, oftast inte längre än 5-10 minuter långa, men ingår alltid i serier som du kan följa, spara och titta på när, var och hur du vill.

Vårt innehåll produceras av professionella film- och TV-makare. Och vi ställer precis samma höga krav på innehåll och kvalitét, som de traditionella kanalerna.

Däremot vill vi gärna att vårt utbud ska smaka lite mer än de program Du ser i vanlig TV. Det får alltså gärna vara lite spetsigare, djärvare, roligare eller galnare. Även om vi naturligtvis också kommer att göra program för den stora och breda massan.

Vi lägger stor vikt vid nära kontakt med tittarna genom sociala medier och kommer att vara lyhörda för den feedback vi får.

Vår ambition är att Pocket Entertainment ska finnas överallt; som egen sajt på pocketent.tv, som appar i alla typer av smartphones och läsplattor, men också som en egen spelare på ett stort antal sajter, där du på ett par sekunder kan klicka ingång det allra senaste i vårt utbud.

Hjälp oss att bli bättre!

Upptäcker du någonting som inte fungerar, eller har du en idé på någonting som du tycker saknas? Mejla till: [email protected]

Vad är My Pocket?

Med hjälp av My Pocket kan du spara program som du vill titta på senare. När nya avsnitt (av de programserier du valt) släpps, läggs de automatiskt i din spellista.

Att skapa konto är naturligtvis helt gratis.

Skapa konto